Agenda

woensdag, 8 mei 2024
Voorjaarsocial

De voorjaarsocial kan helaas niet doorgaan i.v.m. renovatie van het bedrijfsrestaurant. 

donderdag, 11 juli 2024
Zomersocial met barbecue

De jaarlijkse barbecue zal deze keer niet op de vliegbasis plaatsvinden in verband met renovatie van het bedrijfsrestaurant. Verdere informatie wordt t.z.t. aan de leden verzonden.

donderdag, 19 september 2024
Dagtocht (optioneel)

Het bestuur organiseert elk jaar een dagtocht vaak in de vorm van een busreis naar een leuke locatie of evenement. Leden worden hierover t.z.t. geïnformeerd. 

donderdag, 21 november 2024
Herfstsocial

Ter afsluiting van het verenigingsjaar is er op donderdag 21 november een herfstsocial in het vernieuwde gebouw van het bedrijfsrestaurant van de vliegbasis.

Afgelopen evenementen

donderdag, 14 maart 2024
ALV en social

De Algemene Ledenvergadering met aansluitend een social zal worden gehouden in de multifunctionele ruimte van het bedrijfsrestaurant. Daarna zal een begin worden gemaakt met de renovatiewerkzaamheden in het bedrijfsrestaurant.

woensdag, 10 januari 2024
Nieuwjaarsbijeenkomst

Het bestuur nodigt de leden uit voor de nieuwjaarsbijeenkomst op woensdagmiddag 10 januari 2024. We zien u graag vanaf 15:00 uur in de officiersmess van de vliegbasis Eindhoven om het glas te heffen op het nieuwe jaar. Nadere informatie ontvangt u uw mailbox.  

donderdag, 23 november 2023
Herfstsocial

Het weer is veranderlijk, maar het jaarprogramma niet. We sluiten het jaar 2023 af met een warme herfstsocial.

woensdag, 8 november 2023
Excursie op en rond vliegbasis Eindhoven

Op donderdagmiddag is er een excursie op en rond de vliegbasis Eindhoven georganiseerd voor leden en hun partner. Oude militaire locaties van de Duitsers in de Tweede Wereldoorlog, gebouwen van het toenmalige Welschap en de huidige vliegbasis Eindhoven worden bezocht.  

donderdag, 21 september 2023
Dagtocht

Het bestuur weet nog niet waar dit jaar de reis naar toe gaat. Maar zeker is dat het weer een gezellige reis wordt met verrassende bezoeken en lekker eten.

donderdag, 13 juli 2023
Zomersocial met barbecue

Wie niet op vakantie is, kan naar onze zomersocial met barbecue komen. Het bestuur hoopt op goed weer en een gezellig samenzijn. 

woensdag, 10 mei 2023
Voorjaarssocial

Ook dit jaar is er weer een voorjaarssocial. We hopen op een goede opkomst in de Spitfire.

donderdag, 16 maart 2023
Algemene Ledenvergadering en social

Aansluitend aan de Algemene Leden Vergadering is er een social onder het genot van een hapje en een drankje. Na de social is er om 18:00 uur een uitgebreide Indische maaltijd in buffetvorm.

woensdag, 11 januari 2023
Nieuwjaarsreceptie

Op woensdag 11 januari 2023 bent u door het bestuur uitgenodigd voor onze Nieuwjaarsreceptie, die aanvangt om 15.00 uur in de officiersmess.

Na deze receptie kunt u, voor eigen rekening, gebruik maken van een maaltijd in het bedrijfsrestaurant.

donderdag, 17 november 2022
Najaarssocial

Op donderdagmiddag 17 november wordt een Najaarssocial georganiseerd. U wordt ontvangen met koffie of thee en een plakje cake. Alle consumpties zijn tijdens deze social vrij.

Gastspreker AOO Eddy Onink. Hij zal spreken over zijn ervaringen als flight engineer C-130 (Hercules). 

Na de social kunt u allen gebruik maken van een uitgebreide Indische rijsttafel.