Afscheid bestuurslid Harry Bosch

Totaalbeeld

Tijdens de ALV 2024 hebben het bestuur en de leden afscheid genomen van Harry Bosch. Hij is bestuurslid geweest vanaf het eerste uur van de vereniging , dat wil zeggen 21 jaar! In al die jaren heeft hij vele ledenactiviteiten mede georganiseerd. Door zijn jarenlange ervaring en goede contacten met Paresto waren deze activiteiten praktisch altijd een succes. Wanneer het niet zo goed liep, lag de oorzaak zeker niet bij Harry. Hij wist ook altijd geamuseerd contact te maken met de leden en daar lag ook zijn kracht. Het bestuur en de leden vinden 't jammer dat hij is gestopt, maar gelet op zijn hoge leeftijd van 87 jaar is dat heel begrijpelijk.

Afscheidswoordbloem Evelienbedank CLSK

Collega bestuurslid van de activiteitencommissie Janny Geurts bedankte hem namens het bestuur voor zijn betrokkenheid, collegialiteit en inzet. Het bestuur kon door omstandigheden helaas daar beperkt vorm aan geven. Aan zijn echtgenote Evelien werd natuurlijk een mooi boeket overhandigd. 

Kapitein Peter Massop - Coördinator Veteranen en Postactieven van de luchtmachtstaf - bedankte Harry namens de Commandant der Luchtstrijdkrachten voor zijn jarenlange inzet voor de CGPA Eindhoven. In een dankbrief van de CLSK werd hier uiting aan gegeven.